keskiviikko 9. maaliskuuta 2022

Täällä tehdään Tähtiremontteja 9.3-29.4.2022⭐

Työssäoppimisjakso Tähtiremonteilla Pirkkalassa alkoi tänään. Yö meni hyvin, enkä jännittänyt oikeastaan ollenkaan. Lähinnä olin innoissani. Olin kuitenkin jo käynyt tapaamassa työpaikkaohjaajaani ja tavannut myös muita työntekijöitä, ja kaikki olivat erittäin ystävällisiä ja toivottivat minut tervetulleeksi joukkoonsa, joten ei tarvinnut jännittää.

Aluksi sain pientä perehdytystä ja sen jälkeen pääsin heti hommiin. Ensimmäinen tehtäväni oli mallintaa kylpyhuone ja sauna, jonne tulisi beigeä laattaa, malja-allas ja pyöreä valopeili sekä musta suihkuseinä. Saunan puolella ei ollut suurempia toiveita. 

Alla valintoja tasosta sekä vetimien mallailua. Lopulta päädyin valkoiseen kulmikkaaseen vetimeen, jota ei ole ikävä kyllä kuvassa. Tämä siksi, että mustia yksityiskohtia tulee kylpyhuoneeseen muuten, niin valkoinen laatikko linja pysyy yhtenäisenä valkoisen vetimen kanssa. Musta laminaattitaso marmori kuvioinnilla toisi kaivattua särmää kylpyhuoneeseen.






Saunanpuolella tummaksi saunasuojalla käsitellyt seinät olisivat pari mustille yksityiskohdille kylpyhuoneen puolella.

Toista projektia ehdin myös miettiä. Siinä asiakas toivoo sademetsää kylpyhuoneeseensa. Mieleeni tuli heti yksi vihreä laatta, jota jo ehdotinkin ohjaajalleni ja hän innostui asiasta ja uskoi asiakkaankin pitävän siitä. Laitan laatan kuvan myös tähän. Tämä laatta kalanruotoladonnalla on kuin jalokivi Amazonin sademetsässä. Lattiaksi jotakin luonnonkiven tapaista ehkä. 

Laatta on Cellon Lume 6x24 vihreä kiiltävä.
Myös sauna tulee remontoitavaksi tässä  kohteessa. Sinne oli ajatuksissa tarjota tunnelmallista Radiata mäntyä tai lämpöhaapaa. Todella mielenkiintoiselta vaikuttaa ja työkaverit kokevat minusta jo nyt olevan hyötyä heille.











1 kommentti:

  1. Hei hieno alku top-jaksolle, kun pääsit heti omaan projektiin käsiksi. Odotan innokkaana näkeväni sademetsä-kylppärin. Kiitos Liisa.

    VastaaPoista

Viimeisiä päiviä viedään...

Keittiösuunnitelmalla jatketaan. Lahden myyjä soitteli maanantaina ja kaipaili apua ja keittiönmallinnuskuvia. Suunnitelmissa tummansininen ...