lauantai 9. huhtikuuta 2022

K-50 messut Tampere Talossa 9.4.2022



Messupäivän aamu valkeni harmaana ja räntää tuli taivaan täydeltä. 9 aikaan saavuimme toimistolle, jossa pakkasimme autoon standin, roll up:t ja muun rekvisiitan, lattia malleista kaapinoviin. Myös pienet käsidesipullot lähti matkaan, niitä jaettiin messukävijöille.

Klo 11 avattiin messut ja väkeä alkoi virrata tasaiseen tahtiin, tunnelma oli korkealla ja ihmisillä paljon kiinnostusta ja tarvetta remontteihin liittyen. Useita kustannusarvio käyntejäkin sovittiin tulevalle viikolle. 

En ole aiemmin ollut messuilla standin tällä puolella ja kokemus olikin todella hauska ja päivä hurahti nopeasti. Ihmiset olivat hyväntuulisia ja puheliaita. Oli helppoa ottaa kontaktia messukävijöihin. Lauran kanssa olimme tyytyväisiä päivän saldoon ja väsyneinä, mutta onnellisina lähdimme n. Klo 17.30 kotia kohti. 

1 kommentti:

  1. Kiitos Liisa. Messuilla on hauska työskennellä, vaikka päivät ovat usein pitkiä ja jaloille käyviä. :o) Mahtavaa, että pääsit mukaan.

    VastaaPoista

Viimeisiä päiviä viedään...

Keittiösuunnitelmalla jatketaan. Lahden myyjä soitteli maanantaina ja kaipaili apua ja keittiönmallinnuskuvia. Suunnitelmissa tummansininen ...