maanantai 25. huhtikuuta 2022

Helsinkiin...

Helsinkiin lähtö oli klo 14 Kolmenkulman Abc:lta. Toimistolta haimme vielä ovi -ja vedinmalleja sekä värilastuja. Siitä kohti Itä-Helsinkiä ja asiakaskäynnille. Pikainen välipysähdys Riihimäellä ja burgeriateria melkein lennossa suuhun. Olimme asiakkaalla paikallan.  klo 17 sovitusti. 

Asiakasta mietitytti, kovasti olohuoneen seinän väri. Olohuoneen mäntyisiin portaisiin kaipasivat muutosta, halusivat niiden häivyttyvän enemmän seinän väriin. Keittiötä suunniteltiin ja väriä sekä toiminnallisuutta pohdittiin. Tässä mallinnuskuvia miltä keittiö voisi näyttää. Aamiaiskaappi ja integroidut kodinkoneet sekä työpiste ikkunaneteen oli toiveissa. Kvartsitaso jäi harkintaan, se olisi heidän mieleensä, mutta hinta mietitytti. beigen sävyinen keittiö messinkisillä yksityiskohdilla puhutteli asiakkaita.

Olohuoneen television takana olevan tehosteseinän väriksi valikoitui harmaanvihreä Nefriitti N494, joka miellytty rauhallisuudellaan asiakkaita. Olivat ensin miettineet sen sävyistä keittiötä, mutta beigeen päädyttiin, koska jos vihreä alkaa kyllästyttää on maalattu seinä helpompi ja edullisempi päivittää kuin keittiö.

Onneksi olin jo aiemmin mallintanut keittiön saamieni mittojen mukaan, joten nyt oli nopeaa asiakkaalla tehdä pieniä muokkauksia.



 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viimeisiä päiviä viedään...

Keittiösuunnitelmalla jatketaan. Lahden myyjä soitteli maanantaina ja kaipaili apua ja keittiönmallinnuskuvia. Suunnitelmissa tummansininen ...