tiistai 5. huhtikuuta 2022

Keittiösuunnittelua

Aamulla kävimme asiakkaalla, joka oli tilannut uuden liukuovi peilikaapin eteiseen. Vanha kaappi oli liian kapea ja takit jäivät aina ovien väliin. Nyt syvyyttä kasvatettiin viidellä sentillä sekä valittiin tukevampi profiili oviin. 
Profiilin ja peilin värin valinnassa asiakas kaipasi apua. Ennestään peilit olivat pronssin sävyiset ja profiili hieman alumiinia ruskeampi. Nyt väriksi valikoitui sama pronssinsävyinen peili ja samppanja värinen profiili,jotka sointuvat kauniisti yhteen ja asiakkaan kotona olevaan sisustukseen, jossa oli mm. Itämaisiä mattoja tummaa puuta, pronssia ja messinkiä lampuissa. Tästä tilaus lähti eteenpäin ja työnjohtaja käy vielä mittaamassa tarkemmat mitat. 


Keittiösuunnittelu on taas työnalla. Asiakas ihastui Josadoorin sementti jäljitelmä oveen, josta suunnittelu lähti liikkeelle. Kohta lähdemme asiakaskäynnille alustavan suunnitelman ja mallien kanssa.

1 kommentti:

  1. Maltan tuskin odottaa, millainen keittiösuunnitelmasta tulee...

    VastaaPoista

Viimeisiä päiviä viedään...

Keittiösuunnitelmalla jatketaan. Lahden myyjä soitteli maanantaina ja kaipaili apua ja keittiönmallinnuskuvia. Suunnitelmissa tummansininen ...